Фото: Кој е „фаталниот маж“ на силиконската кралица?

Loading...

Силиконската кралица на својот Фејсбук профил поставила фотографија од нејзиниот фатален маж, а тоа е Милорад Улемек Легија.Тијана очигледно има нова симпатија. Силиконската кралица која неодамна ги извади своите силикони од усните само за да му се допадне на Кристијан Голубовиќ, на својот фејсбук профил ставила фотографија од овој човек над која напишала „фатален човек“. 
Погледнете го „фаталниот маж“ на Тијана….

 
 

Post by Tijana Djuricic.
Тијана очигледно има нова симпатија. Силиконската кралица која неодамна ги извади своите силикони од усните само за да му се допадне на Кристијан Г

loading...
Loading...