Фото: Кој е најдрагоцениот фактор на Кристина Ковач?

Loading...

Кога ќе ги заврши обврските во шоуто Х Фактор, кантавторката Кристина Ковач брза дома каде ја чека наследничката Тара…Кога ќе ги заврши обврските во шоуто Х Фактор, кантавторката Кристина Ковач брза дома каде ја чека наследничката Тара. Во интервју за Story.rs Кристина зборува за воспитувањето на својата ќерка, за која вели дека на најдобар можен начин го прифатила нејзиниот дечко Даниел Бракус.
– Со оглед на тоа дека е уште мала, на кој начин и ја објаснивте на ќеркичката домашната ситуација?
-Тоа не е едноставно, Кога ќе стане интегрален дел од друштво, детето почнува да поставува прашања. Во градинка слуша дека повеќе од дечињата живеат со татко и мајка, а таа не, па се интересира тоа да го истражи. Со детето треба да се биде искрен, нормално во граница на нормалата и одмерено во зависност од возраста. Разговарам со неа и околу тоа зошто мама и тато се разведени, но секогаш го потенцирам тоа дека сите ние неизмерно ја сакаме, дека има многу деца во иста ситуација и дека таа не е единствената која живее со еден родител.

 

– Како вие двете најчесто го поминувате времето?
Како и сите мајки и ќерки. Одиме на пазар, во парк, се шминкаме и дотеруваме, цртаме, боиме, учиме букви, се мазиме на кревет по цел ден…Така нас ни изгледа секојдневието кога мама не работи. Но моментално крадеме само по некој час од моето време за да стигнеме барем да се измазиме, ако ништо друго.Кога ќе ги заврши обврските во шоуто Х Фактор, кантавторката Кристина Ковач брза дома каде ја чека наследничката Тара. Во интервју за Story.rs Крис

loading...
Loading...