ФОТО: Кој и ги држи градите на Тијана Ајфон?

Loading...

Познатата старлета Тијана Максимовиќ позната како Ајфон, постави неколку провокативни фотографии на својот Инстаграм профил и направи хаос на оваа социјална мрежа.На сликата за гради ја држи непознат маж, а според изразите на нивните лица се гледа дека уживаат во играта.
Старлета за фотографијата напиша: Ни се може…
На сликата за гради ја држи непознат маж, а според изразите на нивните лица се гледа дека уживаат во играта.
Старлета за фотографијата напи

loading...
Loading...