Фото: Кој кого имитира – Боки 13 vs. Ким Кардашиан

Loading...

Боки 13 повторно изненадуваМакедонскиот шоумен Боки 13 постојано објавува нови фотки на социјалните мрежи гордеејќи се со неговата сегашна фигура. 
Имено тој ослабна 32 килограми па таа радост сака да ја споддели со сите негови обожаватели, а уште повеќе и со оние кои не го преферираат во толкава мера. 

 
Кој од кого зема пример, ние не можеме да се одлучиме, погледнете ја убаво фотографјата на Ким, а потоа онаа на Боки  па самите одлучете.
Македонскиот шоумен Боки 13 постојано објавува нови фотки на социјалните мрежи гордеејќи се со неговата сегашна фигура. 
Имено тој осл

loading...
Loading...