Фото: Кој не би сакал да живее во ваква луксузна куќа?!

Loading...

Овој луксузен дом се наоѓа во местото Вотермел- Боитсфорт, во близина на Брисел, Белгија.
Има 5 спални соби, 4 бањи, станбена површина од 8

loading...
Loading...