Фото: Кој познат пејач се онесвести додека негов колега давал крв?

Loading...

Џенан Лончаревиќ  наскоро ќе прави операција на носот и крајниците…Џенан Лончаревиќ се разболел, качил температура повеќе од 39 поради што сега пие антибиотици бидејќи треба да биде здрав пред да му биде извршена операцијата на носот и крајниците.
Џенан Лончаревиќ кој наскоро ќе прави операција на носот и крајниците, го одведе својот пријател, исто така познат пејач во болница за да му направат анализа на крвта, но додека му земале крв откако ги видел иглите тој се онесвестил.
Погледнете кој пејач се онесвестил од игли 🙂

 
 Џенан Лончаревиќ се разболел, качил температура повеќе од 39 поради што сега пие антибиотици бидејќи треба да биде здрав пред да му биде извршена о

loading...
Loading...