Фото: Која долна облека на Супермен ви се допаѓа?

На сите многу добро ни е познат херојот Супермен. Девојките му се восхитуваа на неговите моќи и сонуваа како тој е нивниот херој, а машките сакаа да ги поседуваат невоите моќи и шарм. 
А што мислите за долната облека на Супермен? Издвоивме три типа на долна облека од костимот на познатиот херој, па во зависност од вкусот одлучете кој дизајн на повеќе ви се допаѓа. 
На сите многу добро ни е познат херојот Супермен. Девојките му се восхитуваа на неговите моќи и сонуваа како тој е нив

Пронајдете не на следниве мрежи: