Фото: Која е Македонката која му кажа НЕ на Субрата Рој?

Loading...

Македонката која три месеци работела во Индија како модел, добила примамлива понуда од милијардерот Субрата Рој. Тамара Андреева (20) која три месеци била воо Инидја и работела како модел, а неодамна се вратила добила примамлива понуда за работа од Субрата Рој, пишува Телеграф. 
Тамара во Индија цели три месеци снимала реклами за познати индиски компании. Интересно е тоа што Андреева добила понуда да работи како личен асистент на милјардерот Субрата Рој, но сепак не ја прифатила таа примамлива понуда.
Индија ми беше најдоброто искуство, можам да кажам дека делумно таму запознав уште една поинаква Тамара, едноставно се пронајдов себе си до некаде. Прифатив понуда за да работам во Индија бидејќи сум голем авантурист и сакам да го прошетам буквално целиот свет. Инаку нешто што ќе го паметам цел живот, беше понудата да работам како личен асистент на Субрата Рој-вели за Телеграф.мк младата Андреева.
Фото.Телеграф.мкТамара Андреева (20) која три месеци била воо Инидја и работела како модел, а неодамна се вратила добила примамлива понуда за работа од Субрата Рој

loading...
Loading...