Фото: Која е позгодна Јелена или Сека?

Loading...

Јелена Карлеуша и Сека Алексиќ редовно своите пријатели на друштвените мрежи ги почастуваат со некоја фотографија од нивниот приватен живот. И двете пејачки не се страмат да го покажат своето тело, а за тоа често сведочат и фотографиите од нивните голи задници и стомак.

Сека неодамна ја доведе нејзината фигура до совршенство  после едномесечното вежбање на Тајланд, дека Карлеуша редовно вежба со својот тренер. Погледнете ги фотографиите па одлучете која е позгодна: 
Јелена Карлеуша и Сека Алексиќ редовно своите пријатели на друштвените мрежи ги почастуваат со некоја фотографија од н

loading...