Фото: Која е убавата девојка покрај Дарко Илиевски?!

Loading...

Дарко Илиевски се повлече од сцената и ретко може да се види на настап низ Македонија. Можеби дел од причините за тоа е и убавата Симона, која во последно време е постојано покрај него.Откако го издаде неговиот видеоспот за песната која самиот ја напиша и која ја подготвуваше повеќе од една година, Дарко Илиевски се повлече од сцената и ретко може да се види на настап низ Македонија. Можеби дел од причините за тоа е и убавата Симона, која во последно време е постојано покрај него.
Повеќе на ТЗМ.МКОткако го издаде неговиот видеоспот за песната која самиот ја напиша и која ја подготвуваше повеќе од една година, Дар

loading...
Loading...