Фото: Која е всушност Мис на Македонија?!

Деспина Царева е 20 годишна девојка, која студира на правниот факултет Гоце Делчев во Штип, а како што веќе напоменавме нејзино хоби е новинарството со кое се занимава повеќе од 7 години.Деспина Царева е 20 годишна девојка, која студира на правниот факултет Гоце Делчев во Штип, а како што веќе напоменавме нејзино хоби е новинарството со кое се занимава повеќе од 7 години.
Штипјанката деновиве беше топ тема на социјалните мрежи. Таа во интервју за порталот Во Штип вели дека и е криво за коментарите, но додава дека само еден е артист а сите се критичари.
Изборот на Мис на Македонија го организираше модното студио Црнокрак каде Деспина за прв пат учествуваше во тој избор или поточно еден од многуте избори каде конечната победничка ќе ја претставува Македонија на Мис Глоуб.
Едно е сигурно, Деспина е вистинска убавица и заслужено победи на изборот на Мис на Македонија.
А на вам ви предлагаме, убаво да ги погледнете фотографиите, бидејќи Деспина возврати со бран „жешки фотки!“
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКДеспина Царева е 20 годишна девојка, која студира на правниот факултет Гоце Делчев во Штип, а како шт

Пронајдете не на следниве мрежи: