Фото: Која од актерките во „Кога лисјата паѓаат“ купи стан во Охрид

Loading...

Од турските серии како никогаш да нема крај, а се започна со „1001 ноќ“ и „Кога лисјата паѓаат“.„Кога лисјата паѓаат“ го задржуваше вниманието на многумина со препознатливата Џеврије, лошата Фикрет, убавината на Неџла, како и судбината на целото семејство. Дел од актерите од оваа популарна серија се уште ги гледаме на македонските тв екрани во нови серии, но случајот не е така и со актерката Бену Јилдиримлар.
Се сеќавате ли на Бену, односно Фикрет во серијата?!
Доколку не, погледнете на следната страна за која актерка станув а збор:

 

Ја глумеше најстарата сестра, односно Фикрет која и беше золва на злобната Ферхунде и откачената Џеврие.
Актерката често доаѓа на посета во Македонија, а неколку пати изјави дека се вљубила во убавината на Охрид. Дека е тоа така потврдува и тоа што Бену купи стан во Охрид. Па додека ние одиме на одмор во Турција, актерката ќе доаѓа на одмор во Македонија.„Кога лисјата паѓаат“ го задржуваше вниманието на многумина со препознатливата Џеврије, лошата Фикрет, убавината на Неџла, како и судби

loading...
Loading...