Фото: Која од овие три девојчиња е Џеј Ло?!

Loading...

Планетарно познатата пејачка прикачи фотографија од детството на која е таа и нејзините две сестри Лесли и Линда.Во исти фустанчиња, само со други бои, Џенифер Лопез и нејзините две сестри, Леси и Линда преслатко гледаат во фотоапаратот со идентичен израз на лицето. На овој симпатичен начин, Џенифер уште еднаш изрази љубов спрема своите сестри, честитајки им го меѓународниот ден на браќата и сестрите.
– Мојата љубов, Леси и Линда, нека ви е среќен овој прекрасен ден – напиша Џенифер.

Џенифер Лопез, Леси и Линда
Погледнете во каква убавица се претвори Џеј Ло денес.
Во исти фустанчиња, само со други бои, Џенифер Лопез и нејзините две сестри, Леси и Линда преслатко гледаат во фотоапаратот со идентичен израз на л

loading...
Loading...