Фото: Која пејачка се крие зад маската?

Loading...

Познатите личности често се жалат  дека медиумите премногу навлегуваат во нивната интима. Но, сведоци сме на фотографии, статуси и коментари кои на социјалните мрежи ги споделуваат токму тие – популарните фаци.
Погледнете што сè оваа дама прави за да има убаво и нежно лице.

 

Дали ја препознавте хрватската ѕвезда Нина Бадриќ?!Но, сведоци сме на фотографии, статуси и коментари кои на социјалните мрежи ги споделуваат токму тие – популарните фаци.
Погледнете ш

loading...
Loading...