Фото: Колку чини телото на Џенифер Лопез?

Loading...

Трендот со естетската хирургија кој го гарантира изгледот како на холивудските ѕвезди, отиде толку далеко што веќе под нож легнуваат и девојки од 20 години. Таков пример се случи неодамна во Велика Британија кај сестрите Карен и Џенифер.

Всушност мајка им Лесли на своите ќерки има поклонија по седум естетски операции вредни 30.000 долари за да добијат тело како на Џенифер Лопез.
Обликување на носот и забите, зголемување на градите, намалување и зголемување на стомакот и задникот  се само некои од драстични интервенции кои ги избрале овие две девојки.
Но и покрај тоа што операциите поминале успешно, 23 годишната Џенифер и 20 годишната Карен сега поминуваат низ тежок период бидејќи нивното тело привлекува многу внимание низ градот, а вечерното излегување е толку напорно што некогаш дури и мораат да ги кријат пренагласените облини.
извор:cafe.baТрендот со естетската хирургија кој го гарантира изгледот како на холивудските ѕвезди, отиде толку далеко што веќе под нож легнуваат и девојки од 2

loading...