Фото: Колку девојки гледате на фотографијата?

Loading...

Колку девојки успавте да забележите на прв поглед? Ако вашиот одовор е пет. Погледнете повторно… доколку пак одговорите  пет, тогаш сте „расист“.
Оваа девојка „никогаш“ ни би можела да се истакне на фотографиите. Причина за тоа е секако црната боја на нејзината кожа. Можеби следниот пат барем ќе застане во средина помеѓу своите бели другарки. На тој начин и ние полесно ќе ја забележиме.
Во продолжение погледнете ја фотографијата.
Колку девојки успавте да забележите на прв поглед? Ако вашиот одовор е пет. Погледнете повторно… доколку пак одговор

loading...
Loading...