Фото: Колку години има „малава“?

Што мислите колку години има девојкава, кога ве провоцира и самата да погодувате? А вистинско прашање е колку години треба да имаш денес, за да размислуваш и да се однесуваш како возрасен?Според закон, во некои земји ти си „возрасен“ на 18 години, во некои на 21. Но вистиснкото прашање е дали навистина се чувствуваш како возрасна личност на тие години или се уште си во светот на тинејџерството и оние луди години. 
Сите тинејџери, посебно девојките изгледаат многу повозрасно и се однесуваат како да имаат 25, а и како да знаат се и имале секакво искуство во животот. 
Исто како и „малава“ на фотографијата.  Според закон, во некои земји ти си „возрасен“ на 18 години, во некои на 21. Но вистиснкото прашање е дали навистина се чувствуваш како

Пронајдете не на следниве мрежи: