Фото: Колку кокошки гледате на оваа фотографија?

Погледнете убаво…Како не и било срам да се фотографира вака?
Погледнете…

 
Како не и било срам да се фотографира вака?
Погледнете…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: