Фото: Комити преку социјалните мрежи на најнизок начин ги навредуваат Чкембари!

Провокација од Комити за Чкембари.На социјалните мрежи кружи фотографија од момче(навивач на Вардар)  фотографиран со девојка која држи шал од Пелистер.
Имено, ова очигледно е провокација меѓу двете навивачки групи.На социјалните мрежи кружи фотографија од момче(навивач на Вардар)  фотографиран со девојка која држи шал од Пелистер.
Имено, ова очиг

Пронајдете не на следниве мрежи: