Фото: Корисниците на Фејсбук полудеа од фотките на една провокативна “битолчанка“

Корисник на социјалната мрежа Facebook нашол навистина добар начин набрзина да си го зголеми бројот на пријатели.

Пронајдете не на следниве мрежи: