ФОТО: Кралот на порноиндустријата прослави 40 години од „Хастлер“

Loading...

Лери Флинт или како што го нарекуваат Кралот на порноиндустријата, прослави 40 години од создавањето на порнографското списание „Хастлер“ („Hustler“) и исто толку години на борба за слобода на изразување.Mагнатот по кого е направен култниот филм „Народот против Лери Флинт“, денес има 71 година и е во инвалидска количка со чија помош се движи после обидот за атентат во 1978.
Поради пристапот до порно содржини на интернет, списанието е пред своето згаснување.
Погледнете на наредната страна како овој човек знае да се забавува…

Овој голем и важен јубилеј го прослави на негов „хастлеровски“ начин, а со тоа се пофали и на „Твитер“.
Mагнатот по кого е направен култниот филм „Народот против Лери Флинт“, денес има 71 година и е во инвалидска количка со чија помош се д

loading...
Loading...