ФОТО: Краткиот шорц откри нешто повеќе – Чии нозе изгледаат вака?!

Иако на насловните страни изгледа совршено, папарацо фотките не и се наклонетиReese Witherspoon, американската актерка има 38 години, а фотографиите кои се направени во текот на нејзиниот утрински џогинг, веројатно се нешто кое би сакала да го сокрие од јавноста.

Краткиот шорц кој го носеше откри дека кожата на нејзините нозе е збрчкана и дека има многу целулит.

Ова е само ушре еден доказ дека познатите личности се обични луѓе како и сите ние!Reese Witherspoon, американската актерка има 38 години, а фотографиите кои се направени во текот на нејзиниот утрински џогинг, веројатно се нешто к

Пронајдете не на следниве мрежи: