Фото: Креативноста на протестант од Истанбул

Погледнете што му текнало на еден од протестантите од Истанбул, во хаосот кој го предизвикаа антивладините демонстрации заради план да се исечат дрва во парк во оваа метрополата.
Овие луѓе на навистина креативен начин се обидуваат да го изразат својот револт против одлуките на владата за негрижа на животната средина.
Погледнете што му текнало на еден од протестантите од Истанбул, во хаосот кој го предизвикаа антивладините демонстраци

Пронајдете не на следниве мрежи: