ФОТО: Кристално чист базен среде поплава

Loading...

Централна Европа и Германија сеуште се справуваат со последиците од поплавите, но природните непогоди овозможија да бидат направени и некои крајно необични фотографии.
Така фотографот на Ројхтерс успеал да слика надреална фотографија на која добро се гледа недопрениот базен со кристално чиста вода во подрачjето кое што е целосно поплавено со водата од матната и каллива Елба која се излеа од коритото.
Фотографијата е направена во близина на германскиот град Магдебург во зоната поплавена од реката Елба.
Може да ја погледнете фотографијата во продолжение.
 

Извор: kurir.mkЦентрална Европа и Германија сеуште се справуваат со последиците од поплавите, но природните непогоди овозможија да би

loading...
Loading...