Фото: Кристина Арнаудова и нејзиниот син верни навивачи на Металург!

Loading...

Поп пејачката Кристина Арнаудова  заедно со нејзиниот тригодишен син Максим, во саботата беа дел од неколкуилјадн

loading...
Loading...