Фото: Кристина Ковач во џакузи со „Доктори“?

Loading...

Прво се бањале само членовите на групата „Доктори“ од регионалното шоу Х-фактор и своите обожаватели ги израдувале со фотографии кои ги објавиле, а набрзо им се придружила и нивната менторка Кристина Ковач.Во џакузите место имало и за по некоја девојка, а по нивите насмеани лица очигледно е дека сите убаво се забавувале.
Погледнете како се забавувале тие…

 
 
Во џакузите место имало и за по некоја девојка, а по нивите насмеани лица очигледно е дека сите убаво се забавувале.
Погледнете како се заб

loading...
Loading...