Фото: Крив нос, лоши заби- би ја препознале ли Емина Јаховиќ ваква?

Loading...

Популарната пејачка Емина Јаховиќ важи за една од најубавите жени на Балканот!
Но, тоа не било отсекогаш така!Погледнете каква транформација…

Погледнете каква транформација…

loading...
Loading...