ФОТО: Кршење на изборен молк и вандализам во Неготино!

Поддржувачи на една политичка партија го прекршија изборниот молк и вандализираа возило во Неготино.Коментарите се дека ваквиот чин е израз на немоќта на една партија, која се соочува со голем пораз на денешните избори.

Коментарите се дека ваквиот чин е израз на немоќта на една партија, која се соочува со голем пораз на денешните избори.

Пронајдете не на следниве мрежи: