ФОТО: Крвав и во завои – што му се случи на Меси?

Што му се случи на Меси?Иран оптимистично гледа на денешниот меч против Аргентина.
Иранците се до толку оптимистични, што на насловната страна на највлијателното спортско списание од таа земја осамна Меси целиот крвав и со преврзана глава.
А над него пишува: „Меси нема да ги искористи шансите за гол!“Иран оптимистично гледа на денешниот меч против Аргентина.
Иранците се до толку оптимистични, што на насловната страна на највлијателното с

Пронајдете не на следниве мрежи: