Фото: Куќа со широчина 2,1 метар се продава за 300 илјади евра!

На осиромашениот британски пазар со недвижности, лондонските продавачи на станови неодамна на продажба понудија куќа, широка само 2,1 метар, по почетна цена од 300 000 евра (235 000 фунти).  Куќата е изградена 1996 година, на поранешна улица,помеѓу две куќи со вообичаена британска големина, во северниот лондонски кварт Херингеј. Во приземјето се ходникот, кујната и бањата, на првиот спрат има две соби, а на врвот се наоѓа балконот.
Се нуди на продажба од 1 октомври 2014 година, по цена од скоро 300 000 евра. Интересно е што за истата цена може да се купи 4- собен стан во Барнли, во обласата Ланкашир.  Куќата е изградена 1996 година, на поранешна улица,помеѓу две куќи со вообичаена британска големина, во северниот лондонски кварт Херингеј. Во приз

Пронајдете не на следниве мрежи: