Фото: Куќата во Сотогранаде во Шпанија

Шпанската архитектонска фирма А-Церо ја изградила оваа куча во 2010 година. Таа се простира на површина од 400 метри квадратни во пристанишното гра

Пронајдете не на следниве мрежи: