Фото: Купил банани а кога ја видел сметката се изненадил!

Loading...

Повторно истиот трик на продавачите!Имено, овој трик се применува низ многу градови во Босна. 
Човекот во супер маркет купил банани. На полицата цената била една- секако ниска а на каса цената била друга. 
Погледнете ја фотографијата и ќе видите колку ги платил бананите…Имено, овој трик се применува низ многу градови во Босна. 
Човекот во супер маркет купил банани. На полицата цената била една- секако

loading...
Loading...