Фото: Лепа Брена ги изненади сите со фотографијата на Твитер!

Loading...

Познатата балканска пејачка Лепа Брена иако не е толку активна по социјалните мрежи, секогаш кога е онлајн таа знае да ги изнеади своите обожаватели. Овојпат Лепа Брена ги изненади сите со нова фотографија на својот Твитер профил. 
Таа на фотографијата изгледа среќно и заљубено во друштво на својот сопруг. 
Љубовта меѓу Брена и нејзиниот сопруг трае веќе дваесетина години, а според фотографијата може да се забележи дека и понатаму се како заљубени тинејџери. 

Брена откако ја објавила фотографијата напишала:
„Ние повторно се „забавуваме“!
Судејќи по нивните насмеани лица тие сигурно се чувствуваат како да се на почеток на нивната љубов. Овојпат Лепа Брена ги изненади сите со нова фотографија на својот Твитер профил. 
Таа на фотографијата изгледа среќно и заљубено во др

loading...
Loading...