Фото: ЛИЛА БЕШЕ ПОСЛУШНА па Дедо Мраз и остави подарок под елката!

Loading...

Дедо Мраз се уште доаѓа кај водителката Лила Филиповска и и донесе подарок каков што секоја жена би посакала.Верувате ли во Дедо Мраз?
Верувале или не тој се уште доаѓа кај водителката Лила Филиповска и и донесе подарок каков што секоја жена би посакала.
Можете ли да претпоставите за што станува збор?
Таа на социјалните мрежи ја сподели фотографијата заблагодарувајќи му се на Дедо мраз за подарокот.

Верувате ли во Дедо Мраз?
Верувале или не тој се уште доаѓа кај водителката Лила Филиповска и и донесе подарок каков што секоја жена би пос

loading...
Loading...