ФОТО: Лила доби ПОНУДА ЗА БРАК – Дали ќе ја прифати?

Loading...

Таа својот Фејсбук профил, објави фотографија на која јасно се гледа дека некој смислил креативен начин да ја запроси.Откако Дедо Мраз дозна дека Лила била послушна во текот на изминатата 2014 година и остави подарок под елката (погледнете ТУКА), а веќе денес уште едно изнанадување за водителката.
Таа својот Фејсбук профил, објави фотографија на која јасно се гледа дека некој смислил креативен начин да ја запроси.

Очигледно Лила многу размислува дали да ја прифати понудата, на сликата таа стави коментар: Не знам, што знам…Откако Дедо Мраз дозна дека Лила била послушна во текот на изминатата 2014 година и остави подарок под елката (погледнете

loading...
Loading...