Фото: Лила има ново момче?

Loading...

Дали ова е новото момче на Лила Филиповска?Нашата позната водителка Лила Филиповска, секогаш и во секоја прилика убава, привлекува многу погледи каде и да се појави.
Денеска е забележана низ градот, како се бакнува со едно згодно момче. Дали е на повидок нова врска, или нешто друго проценете сами, а времето секако ќе покаже, пишува Вистина.мк.

Нашата позната водителка Лила Филиповска, секогаш и во секоја прилика убава, привлекува многу погледи каде и да се појави.
Денеска е забеле

loading...
Loading...