Фото: Лила рекордерка во собирање лајкови на Фејсбук

Не е тајна дека Македонците ја обожаваат сегашната водителка на „Се или нешто“ Лила Филиповска. 
Доволно е само еднаш да г

Пронајдете не на следниве мрежи: