ФОТО: Лила упати порака до љубоморните жени во „Сѐ или нешто”

Лила Стојановска, убавата домаќинка на мега популарниот квиз „Сѐ или нешто“, кој се емитува на Сител, од натпреварувачката Јованка Тасеска доби бројни подароци, шолји за кафе, слика, пафрем…„Љубоморни жени што не аплаудирате, гледајте!“ им кажа Лила на дамите во публиката кои не аплаудираа додека ги отвараше подароците, по што секако следеше аплауз, но и громогласна смеа.
Лила секогаш знае да ја насмее публиката.

Пронајдете не на следниве мрежи: