Фото: Лима се разведува од сопругот – Како можел да и направи такво нешто?!

Loading...

Бразилската манекенка Адријана Лима ангажирала тим адвокати кои ќе и помогнат во бракоразводната постапка со српскиот кошаркар Марко Јариќ, затоа ш

loading...
Loading...