Фото: Луда забава во Валона и Саранда

Loading...

Скоро во секој бар на плажа секојдневно се прават и забави со пена, а ноќта е резервирана за тематски забави во обид да им се докаже на туристите дека и во Албанија може да биде опуштено…и повеќе од тоа.Празничните денови во Албанија им овозможија на многу млади да го искористат слободното време и да го поминат на некоја од многуте песочни плажи.
Според фотографиите и репортажите на албанските колеги, јужниот албански брег е преполн со луди денски и вечерни забави.
Повеќе на ТЗМ.МКПразничните денови во Албанија им овозможија на многу млади да го искористат слободното време и да го поминат на некој

loading...
Loading...