Фото: Луксуз од крвави пари – Вака изгледа животот на еден платен убиец

Loading...

Покрај тоа што е познат како наплатувач на долгови и платен убиец, Хосе Родриго Арчега кој е припадник на кланот на Си

loading...
Loading...