ФОТО: Маче, ајде да се сончаме

Loading...

Дали некогаш сте се запрашале колку костими за капење би требало да носат мачките?Со оглед на тоа дека имаат неколку пара на брадавици, тоа би бил голем проблем за нив.
Но, бидејќи наша цел е да ве насмееме, нема многу да претераме со филозофирањето.
Како и да е, ќе ги оставиме овие две мачки на раат да се сончаат :)Со оглед на тоа дека имаат неколку пара на брадавици, тоа би бил голем проблем за нив.
Но, бидејќи наша цел е да ве насмееме, нема многу да

loading...
Loading...