Фото: Мајката на Џон Тери во алкохолизирана состојба

Низ англиските медиуми кружи невообичаена фотографија, имено, станува збор за мајката на фудбалерот на англискиот премиерлигаш Челзи, дефанзивецот Џон Тери.Низ англиските медиуми кружи невообичаена фотографија, имено, станува збор за мајката на фудбалерот на англискиот премиерлигаш Челзи, дефанзивецот Џон Тери.Низ англиските медиуми кружи невообичаена фотографија, имено, станува збор за мајката на фудбалерот на англискиот прем

Пронајдете не на следниве мрежи: