Фото: Мајката на Карлеуша има 30 години помладо момче!

Loading...

Фармерката Дивна Карлеуша, е во врска со 26-годишниот Омар!Имено, тој е син на босанскиот пејач Асим Бркан!
Беше откриено дека Дивна е во врска со 30-години помладо момче, сега е откриен неговиот идентитет.
Станува збор за 26-годишниот Омар Бркан. Може да ја погледнете неговата фотографија на следната страна!

Имено, тој е син на босанскиот пејач Асим Брк

loading...
Loading...