Фото: Мајли Сајрус во најнеобичниот костум за капење во светот!

Loading...

Мајли Сајрус има свој начин за искажување на своите емоции и чувства.  Еден ден таа се бори за младите бездомници, а друг ден провокативно лежи на врвот од еден куп од животни играчки, во секси костум за капење „Fendi“, за насловната страница на „V Magazine“.Еден ден таа се бори за младите бездомници, а друг ден провокативно лежи на врвот од еден куп од животни играчки, во секси костум за капење „

loading...
Loading...