Фото: Македончиња не ја нервирајте Тамара…

Македончиња не ја нервирајте Тамара…Тамара најпрво ги навреди Македонците на Фејсбук.
Но, денес објави интересна фотографија, над која напиша дека ги сака Македончињата.
Нејзината објава односно за што точно станува збор може да погледнете на следната страна.

 
 

Објава by Tamara Brana Velkova.
Тамара најпрво ги навреди Македонците на Фејсбук.
Но,

Пронајдете не на следниве мрежи: