Фото: Македонката која изгледа фантастично и по раѓањето на третото дете

Loading...

Очигледно Елена Велевска воопшто нема проблеми со враќањето на старата линија по породувањето. Тоа го докажуваат и овие фотографии. Имено, два месе

loading...
Loading...