Фото: Македонката Мима Пејоска ќе биде дел од најпрестижното шоу во Америка

Познатата музејска институција – Смитсониан во Америка, 31 година по ред е организатор на Смитсониан Крафт шоу, најпре

Пронајдете не на следниве мрежи: