Фото: Македонките топлес, на плажите во Охрид!

Таа некогаш беше омилената семејна плажа на Македонците, а денес е со модерен изглед во ова хит сезонаТаа некогаш беше омилената семејна плажа на Македонците, а денес е со модерен изглед во ова хит сезона.
Плажата „Парк“ има и ново име, таа сега се вика „Голден бич“ и е прв избор на многу туристи меѓу кои и познати личности.
Повеќе на ТЗМ.МК
 Таа некогаш беше омилената семејна плажа на Македонците, а денес е со модерен изглед во ова хит сезона.

Пронајдете не на следниве мрежи: