Фото: Македонската убавица Верица Ѓоргиева со нови прекрасни фотографии

Loading...

Штипјанката Верица Ѓоргиева со крупни чекори ја гради својата фотомоделска кариера надвор од границите на нашата држава. Покрај ангажманите од Маке

loading...
Loading...